Vastsündinud kassipoegade abistaja: nad on käinud minuga tööl, puhkusel ja pulmas

Copy
Krislin Alert lõi möödunud suve lõpul tuttavatega mittetulundusühingu Kitten Help, mis keskendub emata jäänud vastsündinud kassipoegade abistamisele.
Krislin Alert lõi möödunud suve lõpul tuttavatega mittetulundusühingu Kitten Help, mis keskendub emata jäänud vastsündinud kassipoegade abistamisele. Foto: Kitten Help MtÜ

Viljandlanna Krislin Alert asutas suve lõpus sõpradega mittetulundusühingu Kitten Help, mis keskendub kassipoegade aitamisele. See on esimene seesugune Eestis. Et osa hoolealustest vajavad lutitamist, on nad abistajaga kaasas käinud nii pulmas, tööl kui suvelaagris.

Mittetulundusühingu Kitten Help üks asutajatest Krislin Alert läks pärast gümnaasiumi õppima veterinaarmeditsiini. Seal tutvus ta inimestega, kes kassidele hoiukodu pakkusid. "Nad sokutasid mulle ka esimesed hoiukodu kassid ja sealt see lahti läks."

Nii ongi Alertil ülikooli algusest saadik enam-vähem alati keegi hoida olnud ning kokku on eri aegadel tema juures elanud rohkem kui 150 kassi. Ta on olnud mitmes ühingus vabatahtlik ja viimasena jäi mõneks ajaks pidama mittetulundusühingusse Cats Help. Sealt leidis ta endale ka mõttekaaslased, kellele meeldisid just kõige pisemad kassid ehk emata leitud vastsündinud, keda peab lutiga, vahel ka sondiga toitma ning kes vajavad muud erihoolt.

Tagasi üles