Viljandi endine linnapea: mul on hea meel, et sain Toniole kõik hea välja öelda

Meenutus kaheksa aasta tagusest ajast, mil Tonio Tamra (vasakul) ja Malle Vahtra (paremal) olid sotsiaaldemokraatide esindajatena Viljandi volikogus. Nende vahel on praegugi linnavalitsusse kuuluv Marko Suvisild.
Meenutus kaheksa aasta tagusest ajast, mil Tonio Tamra (vasakul) ja Malle Vahtra (paremal) olid sotsiaaldemokraatide esindajatena Viljandi volikogus. Nende vahel on praegugi linnavalitsusse kuuluv Marko Suvisild. Foto: Marko Saarm

Sel nädalal meie seast lahkunud endine koolijuht, helilooja, muusik ja Viljandi linnapoliitik Tonio Tamra tänas talvel ametit maha pannes endist kultuuriakadeemia juhti Anzori Barkalajat ja Malle Vahtrat, et nemad ta Viljandisse tagasi kutsusid.

"Mul on väga hea meel, et ma sain Toniole kevadel teiste meie valimisliidu (Südamega Viljandis – toimetus) liikmete ees öelda kõik need mõtted, mida ma arvan temast ja tema tegemistest," lausus Vahtra Sakalale. "Tavaliselt ei leia me neid õigeid sõnu inimese eluajal, vaid ütleme neid kirstu ääres."

2003. aastal naasis varem üheksa aastat Eesti muusika- ja teatriakadeemia haldusprorektorina töötanud Tamra Viljandisse. Temast sai korraga kultuuriakadeemia haldusdirektor ning oma isa Kalle Tamra järeltulijana Viljandi muusikakooli juht.

Tagasi üles