Jalgpalli ühisvaatamiseks Viljandis variante leiab, kui vaid tahtmist on

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandis jalgpalli ühisvaatamiseks kohti jagub, aga rahvast võiks nende pidajate sõnul rohkem olla. Üks koht, kus koos vutti käiakse vaatamas, on spordibaar Kelm.
Viljandis jalgpalli ühisvaatamiseks kohti jagub, aga rahvast võiks nende pidajate sõnul rohkem olla. Üks koht, kus koos vutti käiakse vaatamas, on spordibaar Kelm. Foto: Jan Randar Raidma

Jalgpallihuvilistel on eesootava nädala graafik tihe: õhtud tuleb ju Euroopa meistrivõistluste mängude vaatamiseks vabaks teha. Tänasest läheb turniiril mõisa peale mänguks, sest algavad veerandfinaalid. Kas, kus ja mismoodi Viljandis ühiselt jalgpalli saab vaadata?

Nagu ütles Viljandi kesklinnas asuva spordibaari Kelm pidaja Joonas Saska, on seal kõiki kohtumisi näidatud algusest, alagrupimängudest saadik. "Meil ikkagi on rahvast, kurta kindlasti ei saa," lausus ta. Spordibaari eestvedaja avaldas lootust, et vahest tuleb veerandfinaalidega rahvast juurde. "Aga isegi alagrupiturniiri vaatamise vastu oli huvi suurem, kui olime arvanud," lausus ta.

Väga suurt huvi ta jalgpalli ühisvaatamise vastu siiski ei tähelda, seda enam, et suvi ongi baaris pisut rahulikum aeg. "Hea on see, et meil on rahvast ja melu on ka kindlasti," märkis Saska.

Tagasi üles