Viljandlanna avas Tartus prantsuspärase kohviku

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandlanna Kristi Rahulaan avas Tartus Pepleri tänaval prantsuspärase kohviku. Selle peakokk on samuti Viljandist pärit Paul Zujenkov.
Viljandlanna Kristi Rahulaan avas Tartus Pepleri tänaval prantsuspärase kohviku. Selle peakokk on samuti Viljandist pärit Paul Zujenkov. Foto: Elina Torim

Viljandist pärit Kristi Rahulaan viis ellu oma lapsepõlveunistuse ja avas juuni keskel Tartus Pepleri tänaval prantsuspärase toidukoha Melé Cafe. Peakokaks on samuti viljandlane, kunagine veemotospordi maailmameister Paul Zujenkov.

Kristi Rahulaanel oli mõte päris oma kohvikust pikalt mõtteis keerelnud. "Juba väiksena armastasin kokasaateid vaadata ja ise kokata. Teisalt on ettevõtlus mulle huvi pakkunud. Olen natukene isepäine ja oma ettevõtte loomine tundus loogiline samm."

Rahulaan rääkis, et on väiksest saadik kodus vanematega süüa teinud ja pidustuste puhul pühendati peres kokkamisele alati mitu päeva. Kirg selle vastu on tal iga aastaga aina kasvanud ning seda on suurendanud reisimine ja erinevate toidukultuuridega tutvumine. "Reisile minnes vaatangi esmalt alati välja söögikohad, kus kindlasti käia tahan."

Tagasi üles