TURVAKAAMERA VIDEO Viljandi linnavalitsus otsib Lääne tänava prügistajat (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Jaanipühade ajal viis üks mees Lääne tänava konteinerite juurde sobimatut rämpsu kolmel päeval järjest. Viljandi linnavalitsus on süüdlast asunud turvakaamera video jagamisega avalikult otsima.
Jaanipühade ajal viis üks mees Lääne tänava konteinerite juurde sobimatut rämpsu kolmel päeval järjest. Viljandi linnavalitsus on süüdlast asunud turvakaamera video jagamisega avalikult otsima. Foto: Sakala

Viljandi linnavalitsus on avalikult asunud otsima inimest, kes viskas Lääne tänava avalike pakendikonteinerite juurde olmeprügi. Kokkuleppel Pakendiringlusega viiakse segapakendikonteinerid Lääne tänavalt õige pea minema.

Eelmise nädala reedel lasid linnajuhid Paalalinna Maksimarketi taga seisvate pakendikonteinerite ümber paigaldada aia ning keerasid selle lukku. Põhjuseks oli asjaolu, et avalikke pakendi-, paberi- ja klaasikonteinereid ei tühjendata linna hinnangul piisavalt tihti ning elanikud panevad neisse ja nende ümber sobimatut kraami. Linnavalitsuse hinnangul sai viimaseks piisaks jaanijärgne päev, kui Linnahooldus pidi ligi neli tundi sobimatu prügiga reostatud konteinerite ümbrust koristama.

Rikutud sisuga konteinerite eest saab linn arve, sest pakenditeks nende sisu enam arvata ei saa ning kohalik jäätmevedaja peab konteinerid lülitama olmeprügi tühjendusgraafikusse. Lääne tänava konteinerid on turvakaamerate vaatevälja ja nüüd otsib linnavalitsus nende salvestistele jäänud prügistajat, et too asendustühjendamise arve tasuks.

Tagasi üles