Üliõpilaste maailmameistrivõistlustel kahepaadis startiv Doris Meinbek näitas Leedus vormi kahe medaliga

Priscilla Õmblus
Copy
Doris Meinbek (esiplaanil) ja tartlanna Rachel Kõllo käisid enne üliõpilaste maailmameistrivõistlusi vormi proovimas Leedus rahvusvahelisel regatil Merevaigust Aer.
Doris Meinbek (esiplaanil) ja tartlanna Rachel Kõllo käisid enne üliõpilaste maailmameistrivõistlusi vormi proovimas Leedus rahvusvahelisel regatil Merevaigust Aer. Foto: Viljandi sõudeklubi

Eelmise nädala lõpul võistlesid Viljandi sõudjad Leedus Trakais pika traditsiooniga rahvusvahelisel regatil Merevaigust Aer ning said saagiks kolm pronksmedalit. Kaks neist pandi kaela peagi Hollandis üliõpilaste maailmameistrivõistlustel startivale Doris Meinbekile.

Reedel ja laupäeval 62. korda asetleidnud regatil Galvė järvel võtsid Viljandi treeneri Ruth Vaari sõnul mõõtu seitsme riigi sõudjad. "Leedul oli stardis ka olümpiakoondis, teiste riikide olümpialasi kohal ei olnud," märkis ta ning lisas, et pühapäeval oli sealsamas võistlus Trakai munitsipaliteedi auhindadele.

Viljandlastest tulid Priit Laidma ja Roland Mitt Merevaigust Aerul meeste roolijata kahepaadil kolmandaks: 2000-meetrisel distantsil näitasid nad aega 7.15,48. Pühapäeval Trakai regatil olid nad neljandad.

Tagasi üles