Südikas naistepunt võttis Mulgi vallas kätte ettevõtluse mudimise

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viis naist (vasakult) Liis Märtson, Eva Jassik, Angela Süldre, Airika Lainoja ja Juulia Juhkam panid aluse grupile "Naisettevõtjad Mulgi vallas", millega liitus Facebookis kiirelt üle poolesaja naise. Nüüd plaanitakse omavahel näost näkku kokku saada. 
Viis naist (vasakult) Liis Märtson, Eva Jassik, Angela Süldre, Airika Lainoja ja Juulia Juhkam panid aluse grupile "Naisettevõtjad Mulgi vallas", millega liitus Facebookis kiirelt üle poolesaja naise. Nüüd plaanitakse omavahel näost näkku kokku saada. Foto: Marko Saarm

Viis naist Mulgi vallast lõid kohalikke naisettevõtjaid koondava Facebooki grupi ning paari päevaga oli avaldanud soovi selle liikmeks saada poolsada naist. Nüüd on grupi liikmetel plaanis omavahel tutvuda ning üheskoos oma teenustele ja toodetele senisest suuremat tähelepanu tõmmata. 

"Praegu on meil 60 inimest. See oli meie endi jaoks ka üllatus, et juba esimese kahe päevaga 50 tükki kokku tuli," ütles Airika Lainoja, kes mõne nädala eest viisiku kolmandal kokkusaamisel oligi käinud välja mõtte ettevõtmine suuremaks ajada.

Lainoja töötab oma ettevõttes Infopesa ärinõustajana. Ettevõtluskogemust on tal üle 15 aasta: algas kõik 2009. aastal, kui ta Abja-Paluojal Kilpkonna trahterit pidama asus. Pärast selle edasimüümist on ta olnud mitmes ametis, viimati metalliettevõtte personalijuht ning möödunud sügisest hakkas nõustama teisi ettevõtjaid. "Kõige rohkem tegelengi praegu alustavate ettevõtetega ning aitan neil toetuse taotlemiseks äriplaane ja projektitaotlusi kirjutada. On aga ka neid, kes tahavad oma plaani läbi arutada ning turundus- ja finantssuundi paika saada."

Tagasi üles