Turvakaamerate abil tuvastati jalakäijale otsa sõitnud auto juht

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Õnnetuse ajal põles roheline tuli nii teed ületavale jalakäijale kui vasakpööret sooritavale autojuhile. Juhil oli kohustus jalakäijale teed anda.
Õnnetuse ajal põles roheline tuli nii teed ületavale jalakäijale kui vasakpööret sooritavale autojuhile. Juhil oli kohustus jalakäijale teed anda. Foto: Erakogu

Viljandi haiglasse pöördus neljapäeval naine, kes oli kesklinna tihedaima liiklusega ristmikul saanud autolt löögi. Politsei suutis valvekaamerate salvestiste abil autojuhi tuvastada, ent tema suhtes menetlust ei alusta.

Õnnetus juhtus kell 9.01 Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikul: vasakpööret sooritav auto sõitis otsa ülekäigurajal teed ületavale jalakäijale.

Politseile on teada, et nii autole kui jalakäijale, 53-aastasele naisele, põles fooris roheline tuli ning auto asus sooritama vasakpööret. Manöövrit tehes kokkupõrge juhtuski. Pärast õnnetust tuli juht autost välja, kontrollis naise seisundit ja pakkus talle abi, naine kinnitas, et temaga on kõik korras ja abi ta ei vaja. Seejärel lahkusid mõlemad sündmuskohalt. Hiljem tundis naine jalas valu ja pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Politsei kinnitusel ta raskelt viga ei saanud.

Tagasi üles