Kultuuriakadeemiasse astumiseks esitati 475 avaldust

Priscilla Õmblus
Copy
Tänavu esitati Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks koos kevadise vastuvõtuga ingliskeelsetele õppekavadele kokku 475 avaldust.
Tänavu esitati Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks koos kevadise vastuvõtuga ingliskeelsetele õppekavadele kokku 475 avaldust. Foto: Marko Saarm

Avalduste vastuvõtt Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks lõppes 26. juunil. Koos kevadise vastuvõtuga ingliskeelsetele õppekavadele esitati 475 avaldust.

Kultuuriakadeemia rakenduskõrghariduse õppekavadele esitati 331 ja magistriõppekavadele 144 avaldust. Möödunud aastal oli 476 ning 2022. aastal 407 avaldust.

"Selleaastane vastuvõtt on väga rõõmustav," ütles kultuuriakadeemia õppedirektor Kadri Steinbach. "Kõikidele erialadele on konkurss ning avaldusi on meeldivalt palju. Eriti rõõmustav on magistriõppe avalduste arv, toon välja kultuuripärandi loovrakenduste ja uue loovprojektide juhtimise õppekava. Ka õpetajakoolituse magistriõpe on endiselt väga populaarne."

Tagasi üles