Suvelavastaja ise pole veel suvelavastusi vaatama jõudnud

Copy
Koolitunnist on Oskar Lutsu "Kevade" kindlasti kõigile tuttav. Ent kui hästi ollakse kursis tema muu loominguga? Temufi suvelavastus annab suurepärase võimaluse sukelduda Lutsu näidendite maailma.
Koolitunnist on Oskar Lutsu "Kevade" kindlasti kõigile tuttav. Ent kui hästi ollakse kursis tema muu loominguga? Temufi suvelavastus annab suurepärase võimaluse sukelduda Lutsu näidendite maailma. Foto: Helen Vunder

Temufi toob lavale suvise komöödia "Oskar Luts ehk Laul igavesest õnnest". Esietendus on kolmapäeval, 26. juunil Tarvastu mõisa tallihoovis Viljandi vallas.

Lugu kõneleb sellest, kuidas ühed inimesed elavad, unistavad ja armastavad, nende saatust määravad aga hoopis teised inimesed, kes teavad enda arvates paremini, kuidas nad elama, unistama ja armastama peaksid. Laval on Lauri Kink, Peeter Volkonski, Veikko Täär, Oskar Punga (Ugala), Silver Kaljula (Temufi), Elis Järvsoo, Liina Roht ja Karmen Meos. Dramaturg on Urmas Lennuk (Rakvere teater), lavastaja ja valguskujundaja Peep Maasik (Temufi), kunstnik Jaanus Laagriküll, helilooja - muusikaline kujundaja Martin Aulis (Temufi) ning grimmikunstnik Merle Liinsoo (Ugala).

Lavastaja Peep Maasik, esietendus on ukse ees. Kuidas on läinud? 

Tagasi üles