Viljandi HC võõrustab käsipallikooli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones aset leidvas Eesti käsipallimeistrivõistluste meistriliiga põhiturniiri kolmanda ringi avavoorus on Viljandi HC vastane Tallinna Käsipallikool.


Samade meeskondade omavaheliste mängude bilanss on võrdne: avaringis tuli viljandlastel tunnistada tallinlaste 30:29 paremust, teises ringis olid pealinlased neist üle 11 väravaga, 33:22.

Eelmisel hooajal meistrivõistlustel neljanda koha saanud Viljandi asub turniiritabelis praegu viiendal positsioonil. Oma mullust mängukindlust pole meeskonda tänavu täiel määral näidata suutnud.

«Oleme meistriliigas saanud kolm üheväravalist kaotust,» lausus Viljandi meeskonna treener Lembit Nelke. «Me pole oma mängutaset kaotanud, konkurendid on meile lihtsalt järele jõudnud.»

Treeneri jutu järgi tuleb Tallinna Käsipallikooli alistamiseks anda endast kõik. «Kui suudame endast maksimumi välja pigistada, võime võita,» jäi ta tagasihoidlikuks. «Seni pole me oma potentsiaali täielikult realiseerinud suutnud.»

Käsipallikooli juhendaja Ahmed Porkveli ihkab Viljandist kaasa võtta kahte tabelipunkti. «Meie ja Viljandi tase on võrdne,» sõnas ta. «Eelmises voorus andsime Chocolate Boysile kõva lahingu ning see süstib optimismi. Pole saladus, et viljandlased tegutsevad oma väljakupoolel hingestatult ja vastased, kes nende 6:0 kaitseliini kardavad, võivad hätta jääda.»

Porkveli sõnul tuleb Tallinna Käsipallikooli rivistuses taas väljakule meeskonna liider Sten Toomla. «Sten tuli testimiselt Malmö klubi juurest ning jätkab meil vähemalt hooaja lõpuni,» lisas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles