Suusarajal jagatakse teised meistrimedalid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli tervisekeskuse juhataja Tiit Tammemäe
Holstre-Polli tervisekeskuse juhataja Tiit Tammemäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 16 antakse Holstre-Polli tervisekeskuses maakonna murdmaasuusatamise meistrivõistluste teise etapi esimesed stardid.


Seekord on kavas ühisstardiga klassikalise sõidutehnika pikemad distantsid alates 12-aastastest täiskasvanuteni.


Osalejate registreerimine algab kell 15 kohapeal.

Holstre-Polli tervisekeskuse juhi Tiit Tammemäe sõnul leiab võistlus aset tehislumega rajal. «Loodusliku vaibaga radadel praegu klassikajälge sisse lõigata ei kannata,» nentis ta.

Tiit Tammemäe lubas teisipäeva õhtuks rajad võistluseks ette valmistada. «Freesin kunstlumeraja läbi ning lõikan sellesse uue klassikajälje - see muudab jäise katte veidi pehmemaks,» selgitas ta. «Loodetavasti peab rajamasin ikka vastu.»

Rajamasina rikke tõttu sattus maakonna võistluse pidamine nädalavahetusel kahtluse alla. Veel esmaspäeval üritasid Soomest kohale tulnud spetsialistid tõrkuma hakanud masinale täpset diagnoosi panna. «Soomlased said ta lõpuks ikka tööle,» rõõmustas Tammemäe oma peamise töövahendi elustamiskatsete õnnestumise üle.

Viljandimaa meistrivõistluste esimene etapp sõideti 20. jaanuaril. Toona olid kavas klassikalise sõidutehnika lühemad distantsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles