Eesti koondisega ajalugu teinud Liis Org kolis padelimaale Hispaaniasse

Copy
Viljandist pärit Liis Org (paremal) andis koos paarilise Emily Hangiga oma panuse selleks, et Eesti naiste koondis pääses Euroopa meistrivõistlustele.
Viljandist pärit Liis Org (paremal) andis koos paarilise Emily Hangiga oma panuse selleks, et Eesti naiste koondis pääses Euroopa meistrivõistlustele. Foto: Erakogu

Eesti naiste padelikoondis tegi tänavu spordiajalugu, lunastades koha Euroopa meistrivõistlustel. Viljandist pärit Liis Org, kes otsustavates mängudes säilitas oma paarilisega külma verd ja tulemuse Eesti kasuks kallutas, kolis padelimaale Hispaaniasse, et jõuda sel alal võimalikult kõrgele.

Eesti naiste padelikoondis võitis ülemöödunud nädalal Norras Oslos peetud alagrupiturniiril 2:1 Norra ja Leedu ning kvalifitseerus esimest korda Euroopa meistrivõistlustele, mis tulevad 22.–27. juulini Sardiinias Cagliaris. Eesti naiskonna koosseisus mängis Viljandist pärit Liis Org, kes juba mõnda aega elab ja treenib Hispaanias. Varem on ta ilma teinud fitnessi maailmas: olnud body-fitnessi Euroopa ja maailma pronks.

Eesti naiste koondis esimest korda Euroopa meistrivõistlustel

Tagasi üles