Männimäe sai madalseiklusraja võrra rikkamaks

Copy
Neljapäeval avas Jakobsoni kooli õpilasesindus kooli taga oleva madalseiklusraja, mis valmis suures osas annetajate toel. Rajal on ka paljude laste lemmik trosslaskumine. Pildil on õppejuht Mari Kase. 
Neljapäeval avas Jakobsoni kooli õpilasesindus kooli taga oleva madalseiklusraja, mis valmis suures osas annetajate toel. Rajal on ka paljude laste lemmik trosslaskumine. Pildil on õppejuht Mari Kase. Foto: Erakogu

Et Viljandi Jakobsoni kooli mänguväljaku idee on kahel linna kaasava eelarve võistlusel napilt võiduta jäänud, algatas kool aprilli alguses ise mänguväljaku tarvis rahakogumise. Annetajate toel valminud madalseiklusrada Jakobsoni kooli juures on nüüd avatud.

Mullu kaotas Jakobsoni kooli ettepanek kaasava eelarve konkursil poolesaja häälega koertepargi ideele ning tänavu jäi see 81 häälega alla Kesklinna kooli mänguväljaku rajamise mõttele.

Detsembris hakkas direktor Tauno Tilk mänguväljaku tarvis ise raha koguma: kooli jõululaadal müüsid õpilased omatehtud küpsetisi ja meisterdisi ning tema mängis aula laval lõõtsa. Kõik, kes direktorist moosekandile raha annetasid, toetasid sellega mänguväljaku rajamist. Kooli vilistlased on loonud mittetulundusühingu Viljandi Jakobsoni Kooli Toetusselts.

Tagasi üles