REPLIIK Millega te mind toita soovite?

Copy
Triin Loide, Sakala arvamustoimetaja
Triin Loide, Sakala arvamustoimetaja Foto: Elmo Riig/Sakala

Esimese maailma muredeks nimetatakse pilklikult selliseid muresid, mida väga suur osa inimestest rõõmuga oma kukile tahaks. Näiteks et su Navitrolla maal ei taha seinal kuidagi otse püsida või et viimasel ajal on nii palju pliine ja kalamarja söödud, et enam üldse ei isuta nende järele.

Niisuguste murede hulka kuulub kahtlemata ka see, et restoranide ja teiste söögikohtade menüü kipub olema justkui üks hästi hoitud saladus. Mida te mulle pakkuda kavatsete ja palju see maksta võiks? Ma tahaks seda enne uksest sisse astumist teada. Äkki teil on kõik toidud üle külvatud koriandriga, mida ma ei saa süüa, sest mul on see nõndanimetatud seebi maitse geen? Äkki teil serveeritakse ainult sealiha, mida ma ei taha?

Ma ei eelda, et palgataks graafiline disainer iga paari kuu tagant kodulehele uut menüüd üles laadima, kuigi see oleks tore. Aga kui ma menüüd isegi Facebookist või mujalt sotsiaalmeediast ei leia, siis ma tõenäoliselt lähen kuskile mujale või otsustan üldse, et kodus võileiba mugida on stressivabam ja finantsiliselt jätkusuutlikum.

Tagasi üles