EKRE Viljandi linna ja Põhja-Sakala valla osakond pandi kinni (3)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ehk EKRE neljast kohalikust osakonnast kaks suleti teisipäeva õhtul. Pildil erakonna valimismeened eelmise aasta valimistel.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ehk EKRE neljast kohalikust osakonnast kaks suleti teisipäeva õhtul. Pildil erakonna valimismeened eelmise aasta valimistel. Foto: Elmo Riig

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna kohalik ringkond on esimeheta ning teisipäeval lõpetasid töö selle Viljandi linna ja Põhja-Sakala valla osakond.  Viljandi valla osakond jätkab sügiseni tööd kaheliikmelise juhatusega. Kõige parem seis on erakonnal Mulgi vallas, kus pole seni ainsatki lahkujat olnud.

Teisipäeva õhtul peatas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Põhja-Sakala osakonna juhatus oma poliitilise tegevuse, sest kõik selle liikmed astusid tagasi ning lahkusid erakonnast. "Erakonna sisekliima on muutunud vastuvõetamatuks nii osakonna juhatusele kui ka laiemalt erakonna liikmetele ja toetajatele," põhjendas otsust osakonna endine esimees Arved Kesa.

Sama päeva õhtul kogunes EKRE Viljandi linna osakond ning lõpetas töö. Osakonna ning ka Järva- ja Viljandimaa ringkonna endine esimees Rein Suurkask oli juba pühapäeval erakonnast välja visatud ning osakonna allesjäänud liikmetest enamik otsustas tagasi astuda ja vabatahtlikult erakonnast lahkuda. Ka Viljandi osakonna töö lõpetamise põhjuseks nimetati seda, et erakonna sisekliima on muutunud vastuvõetamatuks nii osakonna juhatuse enamusele kui ka erakonna liikmetele ja toetajatele.

Tagasi üles