Kullavõitja treener: olen seda kõike juba aastaid ette mõelnud ja kavandanud

Copy
Roomas kümnevõistluse odaviskel olid Johannes Ermi sooritusi jälgimas ja nõu andmas nii tema treener Holger Peel (vasakul) kui endine tippodaviskaja Magnus Kirt.
Roomas kümnevõistluse odaviskel olid Johannes Ermi sooritusi jälgimas ja nõu andmas nii tema treener Holger Peel (vasakul) kui endine tippodaviskaja Magnus Kirt. Foto: Eero Vabamägi

Teisipäeva õhtul rõõmustas ja heas mõttes jahmatas Eesti spordisõpru kümnevõistleja Johannes Erm, tulles Roomas Euroopa kergejõustiku meistrivõistlustel kullale tulemusega 8764 punkti ja edestades konkurente rohkem kui 100 punktiga. Tema treener Holger Peel, kes on tuntust kogunud ka Peraaru sporditaluga Suislepa lähedal Roosilla külas, võttis kolmapäeva pärastlõunal Sakala ajakirjaniku telefonikõne vastu abikaasaga Rooma söögikohas olles ning ütles, et emotsioon on vägev.

Holger Peel, kas oma parimates unenägudes oskasite nii vägevat võistlust ette näha?

Minul on kõik planeeritud, olen seda kõike juba aastaid ette mõelnud ja kavandanud. Eile pärast seda, kui Johannes hüppas teivast 5.10, saabus rahu maa peale. Tekkis meeletu rahulolu tunne, mis kestab siiani. Varsti võib-olla läheb üle.

Märksõnad

Tagasi üles