Ugala trupist lahkub üks näitleja ja sellega liitub kaks näitlejat

Copy
Viljandis sündinud Riho Kütsar lõpetas lavakunstikooli 16. lennu ning töötas 1994. aastast alates Vanemuises. Ugala publik on temaga kohtunud lavastustes "Meeste kodu", "Peer Gynt" ning "Kuhu sa jäid?".
Viljandis sündinud Riho Kütsar lõpetas lavakunstikooli 16. lennu ning töötas 1994. aastast alates Vanemuises. Ugala publik on temaga kohtunud lavastustes "Meeste kodu", "Peer Gynt" ning "Kuhu sa jäid?". Foto: Margus Ansu

105. hooajale läheb Ugala teater vastu uuenenud trupiga. Sügisest kuuluvad Ugala perre Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli näitleja õppesuuna tänavune lõpetaja Lauren Grinberg ning Riho Kütsar, kes on 30 aastat kuulunud Vanemuise draamatruppi. Mõlemat uustulnukat näeb publik mängimas sügishooaja uuslavastuses "Arhitekt", mille toob lavale Taago Tubin.

Lauren Grinberg on sündinud ja kasvanud Tallinnas ning enne lavakunstikooli astumist lõpetanud Prantsuse lütseumi. Ugala publikule on Grinberg juba tuttav, sest teeb mitmes rollis kaasa kevadel esietendunud lavastuses "Uhkus ja eelarvamus (justkui)". 

Viljandis sündinud Riho Kütsar lõpetas lavakunstikooli 16. lennu ning töötas 1994. aastast Vanemuise teatris. Ta on Vanemuises teinud 80 rolli, lisaks osatäitmised teistes Eesti teatrites ja teleseriaalides. Ugala publik on Kütsariga varem kohtunud lavastustes "Meeste kodu", "Peer Gynt" ning "Kuhu sa jäid?".

Tagasi üles