Tulevase vallavalitseja dilemma: kas rääkida ilusasti või ausasti

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Luule Tiirmaa
Luule Tiirmaa Foto: Kristi Markov

Põhja-Sakala peatne abivallavanem Luule Tiirmaa on aus inimene. Mõni ütleks, et reljeefse jutu ja olemisega. Poliitikutele omane uduajamine ei istu talle üldse, see on tema meelest piinlik. Ent poliitilises ametis võivad tema eripedagoogilised oskused ja kogemused kasuks tulla.

Kui kokkulepped ja hääled peavad, saab Paistu kooli eripedagoogist ja senisest Põhja-Sakala vallavalitsuse liikmest Luule Tiirmaast abivallavanem juba enne jaani. Sakala kohtus temaga Paistu koolis pisikeses kabinetis, mis on peaasjalikult mõeldud erivajadusega laste järeleaitamiseks ja toetamiseks. Töölaudu piidlev skelett, mis otsemaid ajakirjaniku tähelepanu pälvis, on pärit kõrvalkabinetist ja on õppevahend.

Otsekohese ja selge jutuga Tiirmaa on läbi ja lõhki õpetaja ja kultuurihuviline. "Näidendites küsitakse alati, kas vastan ilusasti või ausasti. Mina eelistan vastata ausasti, mis inimestele ei ole sageli küll eriti meeltmööda," nentis ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles