Keio Kits võitis maanteejooksu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits
Keio Kits Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Karksi vallas maakonna maanteejooksu meistrivõistlustel pani oma võistlusvalmiduse kümne kilomeetri distantsil proovile Keio Kits. Konkurendid talle vastu ei saanud.

Viljandimaa nobedamaid pikamaajooksjaid Keio Kits võitis tänavu meistritiitli ülekaalukalt. «Et läbisin suurema osa distantsist üksi, oli aeg üllatavalt hea,» hindas Holstre spordimees. «See võistlus võimaldas mul hooaja eel vormi kontrollida.»

Keio Kits lõpetas kümnekilomeetrise maanteejooksu ajaga 31.05. Juunioride sekka kuuluv viljandlane Heinar Vaine oli tulemusega 34.49 teine ning kolmandana jõudis finišisse veteranide arvestuses osalenud harjumaalane Urmas Põldre, kelle aeg oli 35.45. Distantsi lõpetas 23 jooksjat, nende seas oli osalejaid noormeeste A-klassist meesveteranideni.

Naistele ja noorematele kavas olnud viiekilomeetrisel maanteejooksul sai parima tulemuse Halliste noormees Ain Romet (aeg 19.54), teisena lõpetas tartlanna Marilin Riives (21.52) ning kolmandana Karksi valla jooksja Eero Maling (22.04).

Viiekilomeetrisel rajal selgitati paremad C- ja B-klassi noormeeste seas ning C-klassi tüdrukutest naisveteranideni. Osalejaid oli sellel distantsil 35.

Järgmisena on maakonna spordikalendris murdmaajooksu meistrivõistlused, mis peetakse eeloleval reedel kell 17 Päril.

Võitjad

Vanuseklasside Viljandimaa paremad
• 10 km: Keio Kits (mehed), Heinar Vaine (juunior),
Urmas Põldre (veteran) ja Magnus Kase (A-klass).
• 5 km: Marilin Riives ja Eero Maling (C-klass), Merili Sammel ja Ain Romet (B-klass), Šerelin Zverev
(A-klass), Birgit Hromenkov (juunior), Maili Kapp (naised) ja Aire Riives (veteran).
Allikas: sport.karksi.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles