Mulgid sõidavad rahatarkuse veduril aasta teoga

Copy
Mulgi Rahatarkuse osaühingu eestvedajad on rahatarkust jaganud suurele hulgale inimestele. Ka kolmandat aastat teoks saav Mulgi rahatarkuse õhtu on olnud populaarne üritus, mis on kohale meelitanud paarsada inimest. Foto on tehtud mullusest õhtust Pinskal.
Mulgi Rahatarkuse osaühingu eestvedajad on rahatarkust jaganud suurele hulgale inimestele. Ka kolmandat aastat teoks saav Mulgi rahatarkuse õhtu on olnud populaarne üritus, mis on kohale meelitanud paarsada inimest. Foto on tehtud mullusest õhtust Pinskal. Foto: Marko Saarm

Mulgi Rahatarkuse osaühing pälvis rahandusministeeriumi konkursil Rahatarkuse Vedur aasta teo tunnustuse selle eest, et on andnud Lõuna-Eestis märkimisväärse panuse inimeste rahaga ümberkäimise oskusesse. Küllike Pihlapi ja Marek Naarise tegevuse järjepidevust näitab seegi, et laupäeval tuleb kolmandat aastat Mulgi rahatarkuse õhtu.

"Oma iga-aastase juunikuise rahatarkuse õhtuga astuvad nad juba kannale InvesteerimisFestivalile. Lisaks korraldatakse läbi aasta väiksemaid kokkusaamisi," põhjendas rahandusministeeriumi rahatarkuse koordinaator Marge Aasalaid tiitli mulkidele andmist. Tema sõnul sai valiku tegemisel määravaks, et Mulgi Rahatarkuse osaühing on rahateadmisi jaganud juba pikemat aega ja järjepidevalt ning kui vabatahtlikel korraldajatel on teinekord raske hoida motivatsiooni ja jätkusuutlikkust, siis Mulgi tegijatele on indu vaid juurde tulnud.

Tagasi üles