Sakala paberleht ilmub suvel kolm korda nädalas (1)

Copy
Sakala läks esmaspäevast suvisele graafikule ning paberleht ilmub septembrini kolm korda nädalas. Digilehte teeb toimetus aga seitse päeva nädalas nagu ikka.
Sakala läks esmaspäevast suvisele graafikule ning paberleht ilmub septembrini kolm korda nädalas. Digilehte teeb toimetus aga seitse päeva nädalas nagu ikka. Foto: Marko Saarm

Sakala paberleht ilmub selgi aastal 1. juunist 31. augustini kolm korda nädalas. Suvine graafik lõpeb septembris, mil leht hakkab taas ilmuma viis korda nädalas.

Septembrini ilmub Sakala paberleht teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval. Digilehte see peatoimetaja Hans Väre kinnitusel ei mõjuta ning Sakala edastab kohalikke uudiseid seitsmel päeval nädalas nagu ikka. Need lugejad, kes ei ole meie digilehtede tellijad, saavad suveks vormistada tellimuse ainult ühe euro eest kuus, et miski oluline kahe silma vahele ei jääks.

Hans Väre kinnitas, et ühtki tähtsat sündmust ei jäta ajakirjanikud suvel kindlasti kajastamata ning seda, et paberleht ilmumise lõpetaks, ei pea kartma. Paberleht jääb maakondades veel pikaks ajaks oluliseks infokandjaks ning ka Sakala ilmub täpselt nii kaua, kui lugejad seda soovivad.

Tagasi üles