Viljandi Tuleviku meeskond läheb homme nädala teisele mängule vastu punktilisa pealt

Copy
Kolmapäevases esiliiga B kohtumises teenis Viljandi Tulevik 3:1 võidu Narva Trans U21 meeskonna üle. Fotol on väravavaht Daniel George Brereton.
Kolmapäevases esiliiga B kohtumises teenis Viljandi Tulevik 3:1 võidu Narva Trans U21 meeskonna üle. Fotol on väravavaht Daniel George Brereton. Foto: Kris Süld

Sel nädalal on Viljandi Tuleviku meeskonnal esiliiga B-s kaks kohtumist: esimese neist, kolmapäeval Viljandi linnastaadionil peetud 13. vooru kohtumise võitis Tuleviku esindusmeeskond 3:1 Narva JK Trans U21 vastu. Pühapäeval on nende vastane FC Kuressaare U21.

Esindusmeeskond alistas kolmapäevases kohtumises Narva Trans U21 meeskonna skooriga 3:1. Viljandi Tuleviku väravad lõid kohe avaminutil Geron Vidder, 49. minutil Jan Lukas Mätlik ja 53. mänguminutil Kaimar Saag. Vastaste värava lõi 14. minutil Nikita Baljabkin.

Peatreener Indrek Ilves ütles pärast mängu, et meeskonna põhirõhk on viimastel nädalatel olnud kaitsetöö lihvimisel ja töö selle arendamise nimel jätkub ka edaspidi. “Peame mõistma, et kui tahame ka järgmisel hooajal esiliiga B-s jätkata, siis peame meeskondlikult igas detailis kõvasti juurde panema,” rääkis Ilves. Peatreener lisas, et meeskonna taustajõududel oli enne mängu paras pusimine, kuna punktide nimel tuli kaitses mängitada kahte mängumeest, kes ligi kaks nädalat on traumadega eemal olnud. “Punktide nimel tasus risk ära ning loodame, et kutid on ka pühapäeval taas rivis,” lisas ta.

Tagasi üles