Euroopa meistrivõistlustele kergejõustikus stardib 19 Eesti sportlast

Copy
Eesti kergejõustikuliit tegi teatavaks Euroopa meistrivõistlustele Roomasse startiva Eesti koondise koosseisu. 19-nimelises koosseisus on Viljandimaalt ka odaviskaja Gedly Tugi.
Eesti kergejõustikuliit tegi teatavaks Euroopa meistrivõistlustele Roomasse startiva Eesti koondise koosseisu. 19-nimelises koosseisus on Viljandimaalt ka odaviskaja Gedly Tugi. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti kergejõustikuliit tegi teatavaks vähem kui nädala pärast Euroopa meistrivõistlustele Roomasse startiva Eesti koondise koosseisu. Nimekirjas on ka Viljandimaa sportlased: odaviskaja Gedly Tugi ja kuulitõukaja Jander Heil.

Selgunud on kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel osalev Eesti koondis. Roomasse sõidab 19 Eesti sportlast.

Nagu ütles Eesti kergejõustikuliidu saavutusspordijuht Kristel Berendsen, siis koondise liikmete arv on oodatust suurem. “Koondise liikmete arv osutus oodatust suuremaks ning hea meel on tõdeda, et sõidame Rooma lausa 19 sportlasega. Eesti fännidel jagub nii kohapeal kui telekate ees põnevust terve EM-i vältel, sest hea õnnestumise korral on meie sportlased stardis kõikidel päevadel,” rääkis ta. Ta lisas, et olümpiaks valmistuvatele sportlastele on Euroopa meistrivõistluste näol tegemist olulise peaprooviga.

Tagasi üles