Eesti parim naismängija Margaret Neering: kui pingutada, siis saab küll Viljandist ka Eesti parimaks

Copy
Neljapäeva õhtul tunnustas Eesti hokiliit hooaja parimaid: Viljandi hokiklubi mängija Margaret Neering teenis parima naismängija tiitli.
Neljapäeva õhtul tunnustas Eesti hokiliit hooaja parimaid: Viljandi hokiklubi mängija Margaret Neering teenis parima naismängija tiitli. Foto: Eesti Hokiliit

Eesti hokiliit kuulutas välja aasta parimad hokimängijad ning aasta parimaks naismängijaks valiti Viljandi hokiklubi mängija ja naiskonna kapten Margaret Neering, kes tänavu väravate viskamisel teistele silmad ette tegi. Nagu ütles tiitlisaaja ise, niisamuti tema treener, siis on küll võimalik aastaringse mängimisvõimaluseta väikesest Viljandist saada aasta parimaks hokimängijaks. See nõuab aga palju tööd ja pingutamist.

“Kui pingutada, siis saab küll Viljandist ka Eesti parimaks,” tõdes parima naismängija tiitli teeninud Margaret Neering. Parima naismängija tiitel on sisuliselt iga mängija enda teha – arvesse lähevad punktid, mis hooajal teeniti, arvestades nii visatud väravaid kui väravasööte.

Seega võib öelda, et päris suure üllatuse ja ootamatusena see tiitel talle ei tulnud – pigem ikka hooajal nähtud vaeva ja tehtud tööga. Neeringu sõnul pandi parimad paika punktide järgi ja need olid teada juba põhihooaja lõpus. “Tegelikult oli see suhteliselt kindel juba veebruaris,” mainis ta muigamisi, viidates punktitabelile, kus ta hakkas eest rebima. “Aga noh, enne ei saa rõõmustada, kui pole meili tulnud, et nüüd kutsume sind tänuüritusele,” lisas ta.

Tagasi üles