Lavly Perling Euroopa selle sajandi üks suurim eesmärk peab olema lagundada Vene impeerium

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Parempoolsete juht ja valimiste esinumber Lavly Perling leiab, et löögi all pole mitte ainult riikide, vaid ka turu- ja isikuvabadused, mistõttu tuleb Parempoolsetel nende eest võidelda.
Parempoolsete juht ja valimiste esinumber Lavly Perling leiab, et löögi all pole mitte ainult riikide, vaid ka turu- ja isikuvabadused, mistõttu tuleb Parempoolsetel nende eest võidelda. Foto: Elmo Riig

Parempoolsete Euroopa Parlamendi valimiste esinumbri Lavly Perlingu sõnul lähtuvad Parempoolsed julgeolekuküsimustes piiririigi doktriinist, mis lisaks otsestele kaitseteemadele peab oluliseks tugevat majandust ja Vene impeeriumi lagundamist.

Lavly Perling, Parempoolsete loosung «Kaitseme vabadust!» ei kehti mitte ainult julgeoleku kohta, vaid seisate ka näiteks vabaduse piiramise, ülereguleerimise ja üldse nii-öelda inimeste elama õpetamise vastu. Kas te võiksite tuua mõne näite, kus nende asjadega on liiale mindud.

Me tajume, et Euroopas ja Eestis on need vabadused löögi all. Ukraina puhul räägime, et Ukraina peab sõja võitma – see on riigi vabadus, seda pole vajagi rohkem seletada.

Tagasi üles