Rubiini plats saab ajutise kuue, mille valivad välja linnakodanikud (1)

Copy
Laupäeval kell 12 algab Rubiini platsi servas avalik arutelu selle ala tuleviku üle. Korraldajad on nõuks võtnud anda platsile ajutine kujundus ja linnakodanikud saavad selle kohta oma sõna öelda.
Laupäeval kell 12 algab Rubiini platsi servas avalik arutelu selle ala tuleviku üle. Korraldajad on nõuks võtnud anda platsile ajutine kujundus ja linnakodanikud saavad selle kohta oma sõna öelda. Foto: Marko Saarm

Laupäeval oodatakse viljandlasi Arkaadia aeda Rubiini platsi tulevikku arutama ja Maaülikooli maastikuarhitektuuri tudengite eskiislahendusi vaatama.

Korraldajad tahavad linnakodanikelt kokku korjata Rubiini platsiga seotud soovid ning mõelda üheskoos vanalinna elu elavdamisele ja alakasutatava linnaruumi kodusemaks muutmisele. Mittetulundusühingu Linnaelu eestvedaja Kristina Libe, kes kuulub valimisliidu Südamega Viljandi esindajana ka linnavolikokku, rääkis, et käima on lükatud koostöö- ja õppeprojekt, milles osalevad Viljandi Avatud Noortetoa noorte ja Maaülikooli maastikuarhitektuuri üliõpilaste kõrval Viljandi linnavalitsuse avaliku ruumi kujundamisega tegelevad spetsialistid.

Tagasi üles