Kahest kulunud jooksukast alanud parandustöö kingib Viljandi lasteaedadele jalgrattad

Copy
Seda, et nii palju jalgrattaid üleskutse peale tuleb, ei osanud Marko Moks algul arvata, kuid on hulga üle rõõmus, ja ootab neid veelgi, sest nii saab rattaid viia veel mitmele lasteaiale. Seni on temani jõudnud 26 ratast ja 13 on ta edasi andnud.
Seda, et nii palju jalgrattaid üleskutse peale tuleb, ei osanud Marko Moks algul arvata, kuid on hulga üle rõõmus, ja ootab neid veelgi, sest nii saab rattaid viia veel mitmele lasteaiale. Seni on temani jõudnud 26 ratast ja 13 on ta edasi andnud. Foto: Elmo Riig

Peetrimõisa külas oli Ahvena talu garaaži põrandal paar jalgratast lahti võetud, suurem rodu pisikesi sõiduvahendeid seisis seina ääres. Nüüdseks on Marko Moksile parandamiseks annetatud laste jalgrataste hulk ületanud veerandsaja. Pärast remonti viib ta need Viljandi lasteaedadele.

«Praegu on 13 juba üle antud ja neid jalgrattaid siin ikka jätkub veel,» märkis Moks. Üleantud korras jalgrattad jäävad lasteaedadesse. Seal on hoiustamiskohad, kust vajaduse korral saab sõidukid välja võtta ja lastele kasutada anda.

Tagasi üles