Noored lauatennisistid osalesid Rumeenias Euroopa meistrivõistlustel

Copy
Eesti U13 vanuseklassi koondise ridades käisid Euroopa meistrivõistlustel Rumeenias ka Viljandi spordikooli õpilased Marii Allev (vasakult teine) ja Henri Türk (paremalt kolmas). Koondisega olid kaasas Viljandi spordikooli treener Rivo Saaremäe (paremal) ja Kätlin Põldveer (vasakul).
Eesti U13 vanuseklassi koondise ridades käisid Euroopa meistrivõistlustel Rumeenias ka Viljandi spordikooli õpilased Marii Allev (vasakult teine) ja Henri Türk (paremalt kolmas). Koondisega olid kaasas Viljandi spordikooli treener Rivo Saaremäe (paremal) ja Kätlin Põldveer (vasakul). Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Rumeenias Bukarestis peetud Euroopa U13 vanuseklassi lauatennise meistrivõistlustel kuulusid Eesti koondise koosseisu ka Viljandi spordikooli õpilased Marii Allev ja Henri Türk.

Koondisega kaasas käinud Viljandi spordikooli treenerile Rivo Saaremäele avaldas muljet võõrustajate keskus. «Päris võimas saal. Seal peaks treenima ka Rumeenia noortekoondis. Lisaks on seal Rumeenia lauatennise liidu kontor,» lausus ta.

Tagasi üles