Politseiniku tuppa astumine ehmatas kahtlast kraami pakkuvaid umbkeelseid müügimehi

Paar nädalat tagasi tõmbas viljandlaste tähelepanu Lätist tulnud mees, kes püüdis pääseda kortermajade trepikodadesse, et postkastidesse Terviseuudiste nime kandvat trükist poetada. Sel nädalal järgnesid lehekandjale samas trükises reklaamitud toidulisandite müüjad.
Paar nädalat tagasi tõmbas viljandlaste tähelepanu Lätist tulnud mees, kes püüdis pääseda kortermajade trepikodadesse, et postkastidesse Terviseuudiste nime kandvat trükist poetada. Sel nädalal järgnesid lehekandjale samas trükises reklaamitud toidulisandite müüjad. Foto: Erakogu

Paari nädala eest postkastidesse pistetud lehes Terviseuudised väljakuulutatud kohtumisele Viljandi hotellis Centrum läks ka veebipolitseinik. Tema saabumine ehmatas müügimehi ja pani võimalikke kliente ostusoovis kahtlema.

Veebipolitseinik Elerin Tetsmann jõudis Centrumi hotelli müügipäevale kohe selle alguseks kella 10 ajal. "Mis mind seal ees siis ootas?" kirjutas Tetsmann paar tundi hiljem tehtud ühismeedia postituses. "Viisakad pintsaklipslased, kes ei rääkinud sõnakestki eesti keelt ning olid politseinike külaskäigust pehmelt öeldes ehmunud ja häiritud."

Tagasi üles