Vilistlaste istutatud puud võiksid anda tuge lasteaia unistusele

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Praegu on Ramsi Tarukese lasteaia pargis laiendusest alles jäänud ehitusmaterjal. Tuleval aastal tuleb sinna loodetavasti madalseiklusrada, mille ehitamiseks lasteaiapere heategevuslikel üritustel raha kogub.
Praegu on Ramsi Tarukese lasteaia pargis laiendusest alles jäänud ehitusmaterjal. Tuleval aastal tuleb sinna loodetavasti madalseiklusrada, mille ehitamiseks lasteaiapere heategevuslikel üritustel raha kogub. Foto: Marko Saarm

Hiljuti alustas Jakobsoni kool toetuste kogumist, et rajada maja taha madalseiklusrada. Ramsi lasteaed Taruke tahab samasuguse raja paigaldada oma vilistlaste istutatud puudele.

30. mail tähistatakse Ramsil lastekaitsepäeva ning kella 15–18 on vabaajakeskuse juures teadusteatri, Pipi Pikksuka ja Kaitseliidu Sakala maleva noortekogu kõrval end sisse seadnud Tarukese soolane kohvik, mille müügitulu toetab lasteaia madalseiklusraja unistuste fondi.

Tarukese direktor Maret Tamme rääkis, et madalseiklusraja nimel on raha kogutud juba terve aasta, korraldades heategevuslikke kohvikuid, ning kaks aastat on lapsevanemad jõululaadal loteriid teinud. "Aga ikka on veel puudu ja ehitust alustada ei saa."

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles