Naiskond püsib Kuldliigas võiduta, meeskond on paar korda võidumaitset tunda saanud

Priscilla Õmblus
Copy
Kui Euroopa Kuldliiga tabeli liidri Belgia vastu tuli Eesti rahvusnaiskonnal kindel kaotus, siis Horvaatia vastu näitas ta rohkem sisu.
Kui Euroopa Kuldliiga tabeli liidri Belgia vastu tuli Eesti rahvusnaiskonnal kindel kaotus, siis Horvaatia vastu näitas ta rohkem sisu. Foto: CEV

Eesti naiste ja meeste võrkpallikoondis jätkavad Euroopa Kuldliiga alagrupiturniiri: naiskond jäi nädalavahetusel Belgias nii võõrustajariigile kui Horvaatiale alla, meeskonnal õnnestus Hispaanias võõrustajat võita, kuid Soome vastu tuli kaotus.

Naiskond sõitis Belgiasse 14 mängijaga: mõni mängija pidi koolilõpueksami tõttu koju jääma. Viljandi võrkpallikasvandikest olid koondise koosseisus Liisbet Pill ja Kristiine Miilen.

Järjekordsetele mängudele mindi vastu kahe kaotusega – Sloveenialt ja Ukrainalt. Peatreener Andres Toobal nentis: «Kõik peavad aru saama, et see ei ole enam Hõbeliiga, mida me oleme siin varasemalt mänginud, vaid siin on hoopis teine tase. Ja selle seltskonnaga harjumine võtab paratamatult aega. Klubihooaja mõistes tegid ehk mõned mängijad sammu tagasi, aga see ei tähenda, et peaksime ka suvel koondisega sammu tagasi tegema. Proovime ikka edasi minna.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles