Viljandimaa üritused esmaspäeval, 27. mail

Sakala
Copy
Viljandi pärimusmuusika aida väikeses saalis on 27. mail kevadkontsert «Bachist Saint-Saënsini». Kontserdi juht ja koostaja on Guldžahon Jussufi.
Viljandi pärimusmuusika aida väikeses saalis on 27. mail kevadkontsert «Bachist Saint-Saënsini». Kontserdi juht ja koostaja on Guldžahon Jussufi. Foto: Elmo Riig

Viljandi pärimusmuusika aida väikeses saalis on 27. mail algusega kell 11.30 kavas kevadkontsert «Bachist Saint-Saënsini». Esitusele tulevad erinevate heliloojate, sealhulgas Edvard Griegi klaveri-, viiuli- ja tšellomuusika, soololaulud ning eurütmia etendused. Esitajad on Viljandist pärit või Viljandiga seotud muusikud ja interpreedid. Kontserdi juht ja koostaja on Guldžahon Jussufi. Tasuta. Annetus kontserdi kulude katteks võetakse tänuga vastu.

Abja kultuurimajas algab 27. mail kell 18 Abja muusikakooli kevadkontsert.

NÄITUSED

Viljandi linnaraamatukogu trepigaleriis 30. maini lasteaia Karlsson kevadnäitus «Mängides meil päevad läevad – tarkust eluks kogume». Tallinna tänav 11/1, Viljandi.

Viljandi muuseumis 1. juunini rahvarõivakomplektide näitus «Nõelasilmast tulnud». Läbi näitusemaja kahe korruse püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Laidoneri plats 10, Viljandi.

Viljandi Linnagaleriis 3. juunini näitus «Lootusrikas/Hopeful». Tallinna tänav 11/1, Viljandi.

Viljandi vanas veetornis 6. juunini Tartu kunstniku Asteria maalinäitus «Tartu tunne». Laidoneri plats 5c, Viljandi.

Rüki galeriis 9. juunini näitus «Urmas Ploomipuu geomeetriline realism. Kokkupuuted ja peegeldused». Näituse kuraator on Tõnis Saadoja, konsultant Elnara Taidre. Tartu tänav 7c, Viljandi.

Mõisaküla muuseumis 29. juunini fotoderohke stendinäitus «Raudteejaamade saatus». Näituse autor on Eesti vabaõhumuuseumi vanemteadur Heiki Pärdi ja kujundaja Irina Tammis. Rohkem infot telefonil 435 5607. Kesk tänav 4, Mõisaküla.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse sinises saalis 30. juunini Maysoni akrüülmaalide näitus «Valguse kanal». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees juuni lõpuni Tiia Järvpõllu maalinäitus «Armastus kevades». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Heimtali muuseumis 14. septembrini näitus «Üks vägi».

Tagasi üles