Malevanoortega teeb koostööd mainekas trükikoda

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi maleva noortele pakub sel suvel teiste seas rakendust Print Besti trükikoda. Seal saavad noored teha nii heakorra- kui laotööd. 
Viljandi maleva noortele pakub sel suvel teiste seas rakendust Print Besti trükikoda. Seal saavad noored teha nii heakorra- kui laotööd. Foto: Elmo Riig

Enamikus Viljandimaa omavalitsustes on noorte malevasse registreerimine lõppenud ning suur kandideerijate arv näitab, et töötahet neil jagub. Viljandis pakub sel suvel noortele rakendust ka Print Besti trükikoda.   

Viljandi linna malevasse registreerimine lõppes 22. mail ning 86 kohale oli 129 soovijat. "Möödunud aastal oli registreerunuid isegi natukene rohkem, aga kohti jällegi vähem," rääkis Viljandi Avatud Noortetoa noorsootöötaja ja maleva koordinaator Andri Suga. "Me ikkagi igal aastal töötame selle nimel, et leiaks koostööpartnereid juurde ja üha rohkem noori saaks malevas osaleda."

Aprillis ütles Suga Sakalale, et koostööpartnereid, kes noortele tööd tahaksid pakkuda, on keeruline leida, sel aastal esimest korda pakub aga noortele tööd Print Besti trükikoda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles