Mulgid valisid tunnuslause välja

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Mulgi valla uhiuus tunnuslause kutsub ka teisi sealsetest väärtustest osa saama. Edaspidi leiab tunnuslause kasutust näiteks valla reklaamimisel.
Mulgi valla uhiuus tunnuslause kutsub ka teisi sealsetest väärtustest osa saama. Edaspidi leiab tunnuslause kasutust näiteks valla reklaamimisel. Foto: Urmas Luik

Mulgi valla tunnuslause, mida rahva abiga otsiti, sai teisipäeval vallavalitsuse istungil kinnitatud. Kolme lõppvalikusse jõudnud kandidaadi seast otsustati lause "Mulgi vallas on hää! Tule ja jää!" kasuks.

"Need, kes siin on, ütlevad, et siin on hea," lausus vallavanem Imre Jugomäe ning jätkas, et kui arvestada, et lause väljapakkuja elab küll Viljandimaal, aga mitte Mulgi vallas, siis on tore, et see "hea, tule ja jää" kõlab ka väljapoole. "Võidulause peegeldab meie valla vaimu ja on suurepäraseks visiitkaardiks tulevikus. Loodetavasti leiab see kasutust valla suveniiridel, kuid ka kohaliku ning kaugema rahva kõnekeeles."

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles