Hiljutised Viljandimaa traagilised liiklussurmad ei pruugi olla liiklusõnnetused

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Uuendatud 22. mai 2024, 15:31
Copy
Politseinike esmaste uurimistulemuste põhjal pole kindel, et kaks maikuus Viljandimaal traagiliselt lõppenud liiklusjuhtumit olid liiklusõnnetused, mis leidsid aset kellegi süül.
Politseinike esmaste uurimistulemuste põhjal pole kindel, et kaks maikuus Viljandimaal traagiliselt lõppenud liiklusjuhtumit olid liiklusõnnetused, mis leidsid aset kellegi süül. Foto: Kenno Soo

Eelmisel nädalal tuli kohutav teade Põhja-Sakala vallast: 22-aastane noormees oli sõitnud autoga teelt välja puude vahele ja hukkunud sündmuskohal. Teisipäeval leiti Mõisaküla lähedal teelt välja sõitnud traktori juurest surnuna 45-aastane mees. Kumbki juhtum ei pruugi aga uurimise lõpuks liigituda liiklusõnnetuste sekka.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juhi Silver Simuste sõnul on liiklusõnnetused politsei seisukohast sellised juhtumid, mille puhul on uurimise lõpuks alust arvata, et tegu on tõepoolest õnnetusega, mis on juhtunud kellegi süül. Mõlemad sel aastal Viljandimaal hukkunuga lõppenud liiklusjuhtumid annavad aga politseile põhjust uurida, kas tegemist võis olla millegi muu kui liiklusõnnetusega.

Sakala andmetel on politseil alust kahtlustada, et noore mehe teelt väljasõit ei olnud juhi eksimus. Mõisaküla lähedal juhtunud õnnetuse puhul tuleb aga menetluse käigus välja selgitada, kas traktoristi võis enne teelt väljasõitu tabada terviserike.

Copy
Tagasi üles