Elupäästjad aitasid taas jääaugust lapse välja

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle truubi juures tõmbasid neiud väikse poisi veest välja. Eile tehtud fotol oli truubi ümbrus juba rohkem lahti sulanud ning kohta, kus õnnetus juhtus, polnud enam võimalik tuvastada.
Selle truubi juures tõmbasid neiud väikse poisi veest välja. Eile tehtud fotol oli truubi ümbrus juba rohkem lahti sulanud ning kohta, kus õnnetus juhtus, polnud enam võimalik tuvastada. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

«Jälle!» mõtles Jakobsoni kooli abiturient Laura Rätsep, kui ta koos klassiõe Kerttu Kukega Paala järve ääres jalutades nägi, kuidas üks poiss jääaugus siples ja vaikse häälega appi hüüdis.

Kaks aastat tagasi olid samad neiud Viljandi järve ääres Huntaugu rannas, kui üks pisike tüdruk jääst läbi vajus ja külmas vees häält tegemata tagasi jääle pääseda üritas. Nii nagu kaks aastat tagasi, õnnestus neidudel sellelgi laupäeval surmaohtu sattunud hädaline veest välja aidata.

Copy
Tagasi üles