Viljandi noored ei ole möödunudaastasi sigadusi korranud

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Ehkki prügikastid on Männimäe trikipargis kohe sealsamas pinkide kõrval, jõudis möödunud suvel praht ikka ka pingi alla.
Ehkki prügikastid on Männimäe trikipargis kohe sealsamas pinkide kõrval, jõudis möödunud suvel praht ikka ka pingi alla. Foto: Facebook

Eelmisel aastal põhjustasid Viljandi Linnahooldusele peavalu linna, põhiliselt Lasteparki ja suve lõpus avatud trikiparki lagastavad noored. Tänavu on noored kodulinna hoolivamalt suhtunud ja puhtust hoidnud.

Mullu augusti keskel rääkis Viljandi Linnahoolduse juhataja Koidu Ilisson, et linnahooldus on juba pikka aega Lastepargis prügistajate ja lõhkujatega hädas olnud ning abi pole olnud ka prügikastidest ja turvakaamerast. Ta nentis, et Lastepargi neli prügikasti on hommikuti enamasti tühjad ning näiteks alkoholipudelid ja kiirtoidukarbid vedelevad nende kõrval pinkide ja trikiraja ümber maas. Mure laienes, kui 23. augustil avati Männimäel uus trikipark: esimesed kolm päeva näitasid, et seal käivad noored ei hooli heakorrast karvavõrdki. Pildid sellest, et noored ei oska trikiparki hoida, jõudsid ka ühismeediasse.

Nüüd on ilmad taas suvised ja noored veedavad rohkesti aega väljas, linnahooldusel pole aga seni olnud põhjust kurta. "Hoolimata sellest, et on ilusad ilmad olnud, on praegu tavapärane olukord. Viinapudeleid parkidest ei leia ja pigem on seda harva, kui mingi seltskond on parki sodi jätnud. Tõelist kaost ei ole veel märganud," kõneles Ilisson. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles