Naiskond Kuldliigas. Ajalooline turniir algas kahe kaotusega

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti naiste koondis mängib esimest korda Euroopa Kuldliigas. Reedeses esimeses kohtumises tuli Sloveeniale 0:3 alla vanduda.
Eesti naiste koondis mängib esimest korda Euroopa Kuldliigas. Reedeses esimeses kohtumises tuli Sloveeniale 0:3 alla vanduda. Foto: Britt Mäekuusk/eesti Võrkpalliliit

Eesti naiste võrkpallikoondis alustas koduväljakul Rakveres Euroopa Kuldliiga turniiri, millel osaleb esimest korda, ning reedel tuli tunnistada Sloveenia ja pühapäeval Ukraina 3:0 paremust.

Reedel alustas Eesti naiskond hea hooga ja läks avageimis 16:8 juhtima, ent siis lubas ta vastase mängu tagasi ja kaotas napilt. Teises geimis olid Eesti rünnakunumbrid väga kehvad ja kolmas geim läks samuti kindlalt Sloveeniale. Seega jäi Eesti Euroopa Kuldliiga avangus vastasele alla 23:25, 18:25, 18:25.

Nagu märkis koondise peatreener Andres Toobal kohtumise järel, mindi mängima hea emotsiooniga ning seda näitasid ka avageimi numbrid. "Emotsioon oli hea, asjad õnnestusid. Saime servi enam-vähem kätte ning riske liiga palju ei olnud. Rünnakul õnnestusime, tegime nende blokile rohkem liiga, ei saanud kohe käsi vahele," rääkis ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles