Kaare kooli kogukonnapäeval koguti 1900 eurot õppeköögi ajakohastamiseks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Osa kogukonna pöevast osavõtnuid kandis vahvaid kostüüme.
Osa kogukonna pöevast osavõtnuid kandis vahvaid kostüüme. Foto: Elmo Riig

Viljandi Kaare koolis Paalalinnas peeti neljapäeval traditsioonilist kogukonnapäeva. Kui mulluse ja tunamulluse ettevõtmise müügitulust soetati ronila, siis nüüdse laada, õnneloosi ja kohvikuga kogutud rohkem kui 1900 eurot läheb õppeköögi ajakohastamiseks.

Raha kulub moodsa köögitehnika, nõude ja muu vajaliku tarvis, mis on tähtsad juba sellepärast, et uuest õppeaastast hakkab söögitegemine ja kodundus olema koolis tööõpetuse tundide osa.

Heategevuslikule laadale olid kooli töötajad, lapsevanemad ja õpilased toonud nii enda tehtud kui muid esemeid. Suurim panustaja oli poiste tööõpetuse õpetaja Harri Künnapuu, kelle käe all või juhendamisel oli valminud mitmesuguseid puidust asju. Mänguautod, mille tegemiseks oli kasutatud CNC-pinki, olid saanud arvutiprogrammi abil efektsed ja elutruud. Kunstiõpetuse õpetaja Kätlin Sinilind oli müüki pannud keraamikakojas valminud esemeid, direktor Epp Kongas oli panustanud vineerist toolide kaunistamisega. Letil oli nõelapatju ja pajalappe, raamatuid ja patju, hoidiseid ja tomatitaimi. Üks õpetaja oli kodus teinud käsitööseepe, üks kõrvarõngaid ...

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles