Elektrilevi investeerib liinihooldusesse rohkem kui kunagi varem

Egon Valdaru
, reporter
Copy
selline vaatepilt avanes detsembrikuus puhastamata liinialuste tõttu rebaste külla viival trassil. Peale košmaarset elektrikatkestuste kuud tehti liinialune korralikult puhtaks.
 
selline vaatepilt avanes detsembrikuus puhastamata liinialuste tõttu rebaste külla viival trassil. Peale košmaarset elektrikatkestuste kuud tehti liinialune korralikult puhtaks.  Foto: Elmo Riig

Elektrilevi andis pressiteate vahendusel teada, et panustas selle aasta esimeses kvartalis liinihooldus- ja -laiendustöödesse 2,5 miljonit eurot, mida oli 400 protsenti enam kui eelmise aasta samal ajal.

"Tööde tulemusi on juba näha ja kindlasti soovime jätkata, siiski on selge, et tööde tempo hoidmiseks peame leidma lisaraha. Kõige suurem fookus on liinikoridoride laiendamisel, mis on väga oluline tegevus rikete vähendamiseks ja teenuse kvaliteedi parandamiseks," ütles Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Ettevõtte müügitulu ulatus esimeses kvartalis 85,6 miljoni euroni ehk oli ligi seitse protsenti suurem kui mullu esimeses kvartalis. Investeeringud liinihooldus- ja -laiendustöödesse ulatusid 2,5 miljoni euroni. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles