INTERVJUU Regionaalminister Piret Hartman: huviharidus on viimane koht, mille kärpimise kallale minema peaksime

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna regionaalminister Piret Hartman käis reedel koos siseminister Lauri Läänemetsa ja eelmise regionaalministri Madis Kallasega maaelu edendamise sihtasutuses ning omavalitsuste liidus.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna regionaalminister Piret Hartman käis reedel koos siseminister Lauri Läänemetsa ja eelmise regionaalministri Madis Kallasega maaelu edendamise sihtasutuses ning omavalitsuste liidus. Foto: Marko Saarm

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna regionaalminister Piret Hartman käis reedel koos siseminister Lauri Läänemetsa ja eelmise regionaalministri Madis Kallasega maaelu edendamise sihtasutuses ning omavalitsuste liidus, kus kõneles linna- ja vallajuhtidega regionaalsest rahastusmudelist, ühistranspordi korraldamisest ja siseturvalisuse küsimustest.

Pärast kohtumist Sakalale antud usutluses rääkis vastne regionaalminister, et kuigi kohtumine oli sõbralik, võtab ta omavalitsusjuhtidelt Tallinna kaasa muremõtteid. Kärpeid on vaja, enam ei ole aga võimalik omavalitsusi õhemaks lihvida, sest muidu tuleb hakata teenuseid ära jätma. Ühistranspordi kohta märkis minister, et olgu see siis tasuline või tasuta, eelkõige peab buss inimeseni jõudma.

Piret Hartman, olete nüüd paar nädalat minister jõudnud olla. Kuidas see aeg möödunud on?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles