Viljandi heategevuslikul pallirallil purustati rekord

Möödunud aastal palliralliga diabeeti põdevatele lastele tuhandeid eurosid kogunud Lions-klubi Viljandi Fellin pani neljandat korda pallid müüki ja laskis need emadepäeva eel lauluväljakul veerema. Tänavu müüdi rekordarv heategevuslikke palle – 1572.

Palliralli oli üks osa Lions-klubi korraldatud suurest perepäevast, mis lauluväljakul juba tund aega enne pallide veeremist algas. Esinesid Viljandimaa tantsulapsed S-Stuudiost, tantsukoolist Face ja tantsustuudiost Dance Dream, peaesineja oli Lolala. Kohapeal sai süüa ja batuudil hüpata. Päeva nael oli aga kell 13 alanud palliralli.

Klubi soovib mitmendat aastat korraldatava palliralliga teadvustada diabeediga kaasnevaid muresid ja võimalusi ning ühtlasi seda, kuidas koos haigusega elada täisväärtuslikku elu. Pallide müügiga annetusi kogudes tahetakse aidata võimalikult paljusid Viljandimaa abivajajaid. Kui möödunud aastal veeres lauluväljakul 1225 palli ja kogutud rahast sai abi 15 peret, kellele läks umbes 4000 eurot, siis tänavu oli palliostjaid märksa enam ning mäest kihutas alla mitusada palli rohkem.

Tagasi üles