INTERVJUU Jaak Madison: inimesed teevad pidutsedes ikka lollusi (15)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Jaak Madison tõdes, et tema vanuses on mõistlik ka eraelus aru pähe võtta.
Jaak Madison tõdes, et tema vanuses on mõistlik ka eraelus aru pähe võtta. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal seksuaalse ahistamise süüdistuse alla sattunud Euroopa Parlamendi liige Jaak Madison tunnistab Sakalale antud intervjuus, et käitus võõrale naisele intiimset sõnumit saates valesti. Üks Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) juhtpoliitikuid eitab, et oleks naist ahistanud, kuid lubab nüüdsest eraelus rohkem aru pähe võtta.

Eesti Ekspress avaldas loo 25-aastasest Euroopa Komisjoni juures praktikandina töötavast naisest, kes 2. aprillil Belgia politseile Madisoni kohta seksuaalse ahistamise kohta avalduse tegi, läinud reedel. Juhtum ise leidis aset 7. märtsi õhtul ja ööl vastu 8. märtsi, kui Madison ja erakonna Parempoolsed ridadesse kuuluv naine Brüsseli baaris ja hiljem Madisoni kodus aega veetsid. Vähemalt osa ajast oli seltskonnas ka Madisoni nõunik. Selle suhtes, mis täpselt tol õhtul juhtus, lähevad naise ja Madisoni sõnad lahku, küll aga on Ekspressis osaliselt avaldatud sõnumivestlusest näha, et Madison tegi noorele naisele lähenemiskatse.

Jaak Madison, kuidas läheb – tsiteerides teie erakonna valimisprogrammi – traditsiooniliste, Euroopa põhialusena püsinud pereväärtuste kaitsmisega kokku see, kui saadate traditsioonilise pere isana võõrale naisele sõnumi "Nii tahaks Sind"?

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles