Viljandi HC asub täna pronksi püüdma

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC alistas Eesti meistrivõistluste pronksiseeria esimeses kohtumises pühapäeval kodusaalis HC Kehra Horizon/Pulp & Paperi 29:21.
Viljandi HC alistas Eesti meistrivõistluste pronksiseeria esimeses kohtumises pühapäeval kodusaalis HC Kehra Horizon/Pulp & Paperi 29:21. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlused jätkuvad sel nädalal kahe medaliseeriaga. Täna õhtul on Kehras Viljandi HC ja HC Kehra Horizon / Pulp & Paperi vahel mängus pronksmedal. Põlva Serviti ja Mistra vaheline finaalseeria teine mäng toimub homme.

Kahe võiduni käivas pronksiseerias haaras Viljandi kohe alguses ohjad enda kätte ning Kehrale rohkem võimalust ei andnudki. Seevastu on kehralastel täna koduväljaku eelis.

"Peame veel oma kaitset parandama," rääkis Viljandi HC kapten Kristo Voika. "Kui sel väljakupoolel õnnestud, siis on rünnakul lihtsam. Üritame hoida keskendumist samal tasemel ning veidike osavamalt olukordi realiseerida. Ainus asi, mis on kindel, on see, et ega kehrakad neid pronkse meile lihtsalt ei loovuta."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles