Talgu käigus puhastatakse pereringis prügist Eestisse sissesõit

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Aprilli keskpaiku oli Lilli piiripunkti prügikasti ümber prügiuputus ja nagu talgukorraldajad oskasid öelda, pole seesugune pilt harv. Talgupäeval võetakse pereringis ühistööna ette Eestisse sissesõidu puhastamine.
Aprilli keskpaiku oli Lilli piiripunkti prügikasti ümber prügiuputus ja nagu talgukorraldajad oskasid öelda, pole seesugune pilt harv. Talgupäeval võetakse pereringis ühistööna ette Eestisse sissesõidu puhastamine. Foto: Heino Rull

Viljandimaal oli sel kolmapäeval "Teeme ära!" talgutele registreeritud 47 tööpaika ning suurem osa neist ehk 23 koondub tulevale talgunädalale ja eeskätt talgupäevale, 4. maile, mil muu hulgas "Tere tulemast Eestisse" pealkirja all puhastatakse prügist ühe pere eestvõttel riiki sissesõit.

"Piiripunkti peal on kogu aeg hullumaja," kirjeldas "Tere tulemast Eestisse" talgute juht Jaanika Oidemaa prügi hulka Lilli piiril prügikasti juures. Samadest talgutest osa võttev Heino Rull lisas, et aprilli keskpaiku ajas prügikast üle ääre ning eelmisel nädalal oli olukord sama hull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles