Viljandi linnavalitsus sai päästeametilt 2000-eurose arve

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Päästeamet tegi linnavalitsusele ettekirjutuse 2019. aasta veebruaris. Viljandi linnavalitsus nõutud ajaks ettekirjutust ei täitnud ja saigi nüüd päästeametilt 2000-eurose arve. 
Päästeamet tegi linnavalitsusele ettekirjutuse 2019. aasta veebruaris. Viljandi linnavalitsus nõutud ajaks ettekirjutust ei täitnud ja saigi nüüd päästeametilt 2000-eurose arve. Foto: Elmo Riig

Päästeamet tegi Viljandi linnavalitsusele 2000-eurose trahvi tuleohutusnõuete rikkumise eest ja lubab edaspidigi ettekirjutuse täitmatajätmise korral karistada, kuigi rõhutab, et seaduse järgi ei käsitleta sunnivahendi rakendamist karistusena. 

Päästeamet nõudis, et Viljandi raekojas Linnu tänav 2 oleksid korrused ja evakuatsioonitrepikoda eraldatud omaette tuletõkkesektsioonideks, et võimaliku tulekahju puhkemise korral oleks tagatud inimeste ohutu evakueerumine või nende päästmine.
Päästeamet tegi ettekirjutuse 2019. aasta veebruaris ja töö pidi olema tehtud eelmise aasta lõpuks. Ettekirjutuse täitmatajätmise korral ähvardas linnavalitsust 2000-eurone sunniraha. Viljandi linnavalitsus nõutud ajaks ettekirjutust ei täitnud ja saigi nüüd päästeametilt 2000-eurose arve. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles