Viljandi spaahotelli omanik välistas ehituse kevadise stardi ning püüab ehitajaid sügiseks (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi spaahotelli ehituseks on valmis Koko arhitektuuribüroos projekt paar aastat tagasi ning ehituse ettevalmistamiseks on arendaja teinud tänaseks ligi kahe miljoni euro suuruse investeeringu. Järgmise sammuga on seis aga märksa keerulisem.
Viljandi spaahotelli ehituseks on valmis Koko arhitektuuribüroos projekt paar aastat tagasi ning ehituse ettevalmistamiseks on arendaja teinud tänaseks ligi kahe miljoni euro suuruse investeeringu. Järgmise sammuga on seis aga märksa keerulisem. Foto: KOKO Arhitektid OÜ

Viljandi spaahotelli ehitus ei alga 1. mail. Küll aga lubas arendaja nii Viljandi linna- kui vallavolikogule saadetud kirjas teha kõik, et ehitajad saaksid tööga pihta hakata hiljemalt 1. septembril.

Otsesõnu osaühingu Aqva Hotels seaduslik esindaja Raivo Tamm kirjas ühtegi vekslit välja ei anna. Ainus selge lubadus on, et omanik ehk Aqva Hotels teeb kõik endast oleneva, et ehitust saaks 1. septembril alustada. Tamm selgitab, et ehituseks vajalikud hinnapakkumised on küll võetud, aga rahastusallikas on endiselt ebaselge.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles