Rekonstrueerimise hirmus paneb omanik müüki tühjalt seisva korteri, mitte kodu (1)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Rekonstrueerimisplaani pidavates majades võib näha rohkem müüki pandud kortereid. See ei tähenda ekspertide sõnul aga seda, et inimesed laenu hirmus oma kodu müüki paneksid, pigem müüvad nad üleliigset vara. 
Rekonstrueerimisplaani pidavates majades võib näha rohkem müüki pandud kortereid. See ei tähenda ekspertide sõnul aga seda, et inimesed laenu hirmus oma kodu müüki paneksid, pigem müüvad nad üleliigset vara. Foto: Marko Saarm

Paneelmajade rekonstrueerimisel ulatub korteriomanike makstav remondifond juba kolme euroni ruutmeetri kohta. Kinnisvaraportaalides leiduvad "vanade majade" korterite müügikuulutused aga ei tähenda seda, et inimesed laenu hirmus oma kodud müüki paiskaksid.

Viljandis võiks kinnisvarakuulutuste järgi öelda, milline maja peagi rekonstrueerimist plaanib, sest tihti tuleb rekonstrueerimata majas üsna samal ajal müüki mitu korterit. Kas inimesed panevad rekonstrueerimise hirmus oma korterid müüki?

Viljandi Arco Vara büroo vanemmaakler Anna Volmer Raud ning Lahe Kinnisvara Viljandi esinduse juht ja kutseline varahindaja Karin Lapp ütlesid, et nemad ei ole seesugust suundumust märganud ning see, kui laenu hirmus korter müüki otsustatakse panna, on pigem üksikjuhtum.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles