Taasavatud Tegelaste Toas saab maksta kaardiga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Heli Luik ja Henri Müllerson on paiga pidamise põhiraskuse enda õlgadele võtnud ja nende arvates on mõistlik klientidele pakkuda kaardimakse võimalust. Kõige popim praad on Tegelaste Toas šnitsel.
Heli Luik ja Henri Müllerson on paiga pidamise põhiraskuse enda õlgadele võtnud ja nende arvates on mõistlik klientidele pakkuda kaardimakse võimalust. Kõige popim praad on Tegelaste Toas šnitsel. Foto: Egon Valdaru

Üks Viljandi vanemaid söögikohti Tegelaste Tuba, mis oli läinud aasta augustist suletud, avas äsja taas uksed ning üllatab vanu kliente kaardimakse võimalusega. Seni arveldati seal ainult sularahaga.

«Minu linnapeaks saamine on ikka selle kõrval köömes, et Tegelastes saab kaardiga maksta,» kirjutas Tegelaste Toa postituse alla Viljandi linnapea Johan-Kristjan Konovalov.

Tegelaste Toa pidaja Jüri Müllerson tõdes, et kõige suurem muudatus ongi kaardimakse tulek. «Viimati katsetasime seda 2006. aastal, aga toona oli teenustasu liiga kõrge, küündides sõltuvalt summast 2,25–3 protsendini, aga nüüd on 1 protsent. Ma vahepeal seda teenustasu muutumist ei märganud,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles